Søg job
Ring i dag på telefon
49 25 30 30

Hvem er vi

Pluk&Pak er et vikar- og personalerekrutteringsfirma beliggende i Tikøb i Nordsjælland. Virksomheden er stiftet af Lotte Sandorff Sørensen i 2007, der har en tidligere baggrund som lager- og logistikchef.

Siden starten har Pluk&Pak haft faste kunder inden for tekstil-, brugskunst- og fødevarebranchen. Vores vikar-service er således særdeles fleksibel og bred, og vi har med garanti et godt vikarmatch til din virksomhed.
 

Erfaringen til forskel

Med over 20 års erfaring som lager- og logistikchef inden for tekstilbranchen, kender Lotte til de problemstillinger, der kan opstå på et lager. Du møder dermed et vikar- og personalerekrutteringsfirma med en klar forståelse for, hvad der kræves af medarbejdere for at få tingene til at køre problemfrit.

Du får en god og professionel vikarservice, der både varetager virksomhedens og vikarens individuelle behov.
 

Vikarer til virksomhedens behov

Pluk&Pak’s vikarer og mulighed for rekruttering af faste medarbejdere er din hjælp til at imødegå spidsbelastninger, sæsonsvingninger, ferier eller lignende. Dermed opretholder du det naturlige flow i arbejdet, og du undgår kedelige og dyre forsinkelser i ordreekspeditionen.

Hvad enten du er jobsøgende – og ønsker at blive en del af Pluk&Pak’s vikarteam – eller du søger en vikar til din virksomhed, er du velkommen til at høre mere om dine fordele hos Pluk&Pak på telefon 49 25 30 30 eller mail kontakt@plukogpak.dk.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon 49 25 30 30, eller via formularen herunder:
 
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Pluk og Pak | Telefon 49 25 30 30