Søg job
Ring i dag på telefon
49 25 30 30

Kvalifikationer - hvad skal du kunne?

Hos Pluk&Pak har vi en bred skare af vikarer med forskellige kompetencer og kvalifikationer inden for lager- og logistik arbejde.

Det er selvfølgelig et plus, hvis du har truckkort samt lager- eller logistikerfaring, da det vil åbne flere jobmuligheder for dig. Men det er ikke en forudsætning for at komme ind i folden hos os.

Vigtigst af alt er, at du har viljen og modet til at lære nye ting, er stabil, positiv og går ind til ethvert job med højt engagement.

Er du det rette match? Er du en del af vores vikar-team, er du samtidigt en del af et seriøst og ambitiøst bureau.

Vores fornemste opgave er at finde det perfekte vikarmatch til virksomheder – både på et fagligt og personligt plan.

Gennem en grundig udvælgelse, vil du måske være blandt de sidste 2-3 kandidater til jobbet, som virksomheden vælger mellem. Du er derfor sikret at blive sendt ud på opgaver i virksomheder, som passer til dig og dine kompetencer.

Vi tager hånd om vores vikarer og følger blandt andet løbende op på både virksomhed og den udsendte vikar under vikariatet. Det sikrer et gnidningsfrit forløb og tilfredshed hos både dig og virksomheden.

Derudover evaluerer vi forløbet, når perioden er udløbet, så vi kan forbedre vores arbejdsmetoder og procedurer – til stor gavn for både vores vikarer og virksomheden.

 

Søg job hos Pluk&Pak

Hos Pluk&Pak er vi altid på udkig efter gode medarbejdere med lyst til at løse opgaverne bedst muligt. Skal du være en del af holdet?

Søg job online her eller hør mere om dine muligheder hos Pluk&Pak på telefon 49 25 30 30.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon 49 25 30 30, eller via formularen herunder:
 
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Pluk og Pak | Telefon 49 25 30 30