Søg job
Ring i dag på telefon
49 25 30 30

Målsætning

Søger du et ambitiøst vikar- og personalerekrutteringsfirma, der ærligt og redeligt fokuserer på en professionel formidling af ledig arbejdskraft til din virksomhed?

Så er Pluk&Pak det oplagte valg.
 

Vi gør os umage – Du er det værd

Pluk&Pak er en aktiv og seriøs samarbejdspartner, der værner om gode værdier som kvalitet og omhyggelighed. Vi mener, at det gode match mellem virksomhed og vikar går forud for alt andet.

Derfor gør vi os ekstra umage for at finde frem til de helt rette vikarer, hvor både det faglige, sociale og personlige plan stemmer overens med den virksomhed, de skal ind i. Det giver både vikar og virksomhed de rette betingelser og forudsætninger for et vellykket samarbejde.
 

Tillids- og respektfulde relationer

Vi ønsker at opbygge og vedligeholde tætte og langvarige relationer til alle vores samarbejdspartnere – både virksomheder og vikarer. Her holder vi fokus på gensidig tillid og respekt, hvor alle aftaler overholdes.

Under et vikariat sørger vi blandt andet for løbende opfølgning med både virksomheden og vikaren i fokus. Det sikrer et trygt forløb, hvor alle parter er tilfredse.

Uanset hvilken form for vikariat du har brug for, har vi den rette løsning for dig.

Læs om prøveansættelser - Try/Hire »

Eller hvad med vikarassistance »

Har du spørgsmål til vores ydelser eller dine muligheder hos os? Ring på telefon 49 25 30 30 eller skriv en mail til kontakt@plukogpak.dk.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon 49 25 30 30, eller via formularen herunder:
 
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Pluk og Pak | Telefon 49 25 30 30