Søg job
Ring i dag på telefon
49 25 30 30

Rekruttering til lager og logistik-funktioner

Mangler du en medarbejder til lager- eller logistikfunktioner? Og vil du gerne finde den rette medarbejder?

Så slip for dyre annoncer, gennemgang af ansøgninger, tidskrævende interviews og besvarelser af ansøgninger med Pluk&Pak’s rekrutteringsservice.

Vil du prøve vores rekrutteringsservice? Ring på telefon 49 25 30 30 og hør, hvordan vi hjælper dig med rekruttering til dine lager- og logistikfunktioner.


Det brede udvalg – din garanti for det rette match

Du får et seriøst og erfarent vikarbureau til at finde den perfekte vikar til din virksomhed.

Vores kandidater har alle alsidige kompetencer og styrker, og du er derfor garanteret specifikt udvalgte vikarer, som matcher din virksomheds behov bedst muligt. Det eneste, du skal gøre er at kontakte os, fortælle os om din virksomhed, jobbet samt dine ønsker og krav til kompetencer og kvalifikationer. Så finder vi den rette vikar til dig.

Har du brug for en akut ansættelse – eventuelt i spidsbelastningsperioder – rykker vi hurtigt på din ansøgning. Der har blandt andet været flere eksempler, hvor vi har skaffet en vikar til den efterfølgende dag. På denne måde vender du og din virksomhed hurtigt tilbage til en velfungerende arbejdsdag.
 

Spar tid og penge med professionel rekrutteringsservice

Tænk, hvis du kunne få serveret et udvalg af vikarer med nøjagtigt de kompetencer og kvalifikationer, du søger – uden at du selv skulle løfte en finger? Ikke dårligt, vel?

Alt dette får du hos Pluk&Pak.

Vi ved, at det ofte er en dyr og tidskrævende opgave at finde en ny medarbejder. Derfor tilbyder vi en mere effektiv og billigere løsning gennem vores vikarassistance, hvor du finder den rette person og samtidigt undgår dyre fejlansættelser.

I samarbejde med dig og din virksomhed udarbejder vi en jobprofil, hvorudfra vi søger dine vikarkandidater. Du vælger mellem 2-3 kandidater, så du er sikret det helt rette valg.

Uanset om du ønsker en vikar for en kort eller længere periode eller har planer om en mulig fremtidig ansættelse, får du den bedste service hos Pluk&Pak.
 

Prøv vores rekrutteringsservice i dag?

Har du brug for en vikar hurtigst muligt, eller ønsker du at gøre brug af vores service inden for rekruttering af nye, faste medarbejdere?

Kontakt os på telefon 49 25 30 30, mail kontakt@plukogpak.dk og lad os finde din nye medarbejder til lager- og logistikfunktionen i din virksomhed.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon 49 25 30 30, eller via formularen herunder:
 
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Pluk og Pak | Telefon 49 25 30 30