Søg job
Ring i dag på telefon
49 25 30 30

Try/hire - undgå at ansætte den forkerte

Leder du efter en ny medarbejder på fast basis? Men ønsker du at ansætte den rigtige fra start af og undgå at ansætte en medarbejder, der ikke passer ind i virksomheden?

Så er Try/Hire den optimale løsning for dig. Her får du en uforpligtende prøveperiode inden fastansættelse eller længere vikariat.

Kontakt Pluk&Pak på telefon 49 25 30 30, og find din nye medarbejder – hurtigt og effektivt.


Try/hire – sådan foregår det

Med Try/Hire får du og din virksomhed sendt en vikar ud i en aftalt prøveperiode. I løbet af prøveperioden har du og vikaren mulighed for at vurdere, om I er et match, og du afgør, om medarbejderen passer ind i en fremtidig fastansættelse i din virksomhed.

Det giver dig og vikaren to til tre måneder til at prøve hinanden af inden en eventuel fastansættelse. Det er altså både en hensigtsmæssig og fleksibel måde at finde en ny medarbejder på, der giver begge parter tryghed for en god ansættelse.


Find det perfekte match

For at du får det bedst mulige match mellem medarbejder og virksomhed, sørger vi på forhånd for at indgå i dialog med dig. Du fortæller os om dine ønsker til medarbejderkompetencer, hvilke krav der stilles til vikaren, og hvilke behov din virksomhed har.

Det giver dig de bedste forudsætninger for at få en vikar, der passer perfekt ind i en fremtidig fast ansættelse. Du får på denne måde de rette folk ind i din virksomhed, som skaber værdi for din virksomhed.

Læs mere om vikarassistance her »
 

Kontakt Pluk&Pak

Få de rette folk ind i din virksomhed gennem vores Try/Hire-service og undgå at ansætte den forkerte.

Det er en nem, praktisk og effektiv løsning i jagten på din nye medarbejder, og du sparer både tid og penge ved at ramme rigtig i første forsøg.

Kontakt Pluk&Pak på 49 25 30 30 og hør mere om dine muligheder for at få en eller flere medarbejdere på prøve.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon 49 25 30 30, eller via formularen herunder:
 
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Pluk og Pak | Telefon 49 25 30 30